Bergse Buren

Huren in Bergse Buren

In Bergse Buren komen in totaal 86 huurwoningen. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende woningtypes, de planning en wat je nu alvast kunt doen om je voor te bereiden.

Drie verschillende woningtypes

Bij de huurwoningen heb je de keuze uit 3 verschillende woningtypes. Er is keuze uit traditionele eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen en een unieke eengezinswoning binnen het gehele project.

Eengezinswoning

De eengezinswoningen zijn traditioneel opgezet. Op de begane grond vind je de woonkamer en keuken. De 3 slaapkamers en badkamers vind je op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een zolderruimte.

Bekijk de inspiratieplattegrond

Levensloopbestendige woning

Bij de levensloopbestendige woningen vind je alle voorzieningen, zoals de keuken, badkamer en slaapkamer, op de begane grond. Op de verdieping zijn nog 2 ruime slaapkamers. Daardoor is dit een ideale woning voor mensen in alle levensfasen; van starters tot gezinnen en senioren.

Bekijk de inspiratieplattegrond

1 unieke woning

Op de hoek van de Paulus Buyslaan en Van Hoornbeekstraat komt 1 unieke woning te staan. Deze is erg ruim opgezet en heeft zelfs 4 slaapkamers en een zolder.

De planning

De bouw van de woningen start begin 2022. We verwachten in het voorjaar van 2022 te kunnen starten met de verhuur van de woningen. Vanaf het najaar van 2022 tot aan het voorjaar van 2023 delen we in fasen de sleutels uit aan de bewoners van de nieuwbouw.

Verhuurinformatie

In Bergse Buren komen vooral sociale huurwoningen en enkele vrije sector huurwoningen. De sociale huurwoningen hebben een huurprijs tussen de € 633 en € 752. Dit is het prijspeil van 2021.

De unieke woning en de drie naastgelegen eengezinswoningen worden aangeboden in de vrije huursector. De prijsindicatie varieert van € 860 tot € 985. Deze woningen hebben aan de binnenzijde een hoger afwerkingsniveau en een luxere keuken en badkamer.

De woningen worden gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Alle huurwoningen worden Nul-op-de-Meter of klaar voor Nul-op-de-Meter. Bij een Nul-op-de-Meter-woning wekken de zonnepanelen evenveel energie op als een gemiddeld gezin per jaar verbruikt. Er is geen gasaansluiting en de woning heeft  een warmtepomp. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat.

Ik wil een woning huren. Wat moet ik doen?

Wil je huren in Bergse Buren? Zorg dan dat je ingeschreven staat bij Zuidwestwonen.nl. Hier vind je al het actuele huuraanbod uit de regio, ook de nieuwbouwwoningen van Stadlander. Inschrijven als woningzoekende kost € 17,50 per jaar. Hiervoor moet je je inkomensgegevens en woongegevens invullen. Er geldt een maximale inschrijftijd van 3 jaar. Reageren op huurwoningen zonder inschrijving is niet mogelijk.

De woningen worden passend toegewezen. Dit betekent dat je alleen kunt reageren op woningen die passen bij jouw persoonlijke situatie, zoals je inkomen of de grootte van je huishouden. De definitieve huurprijzen en voorwaarden voor de huurwoningen zijn nog niet bekend. Zodra we hierover meer weten, wordt deze pagina steeds verder aangevuld.

Op de hoogte blijven

We houden je via de nieuwsbrieven van Bergse Buren op de hoogte van de verhuur van de woningen. Het aanmelden voor deze nieuwsbrief betekent niet dat je een woning kunt gaan huren. Je moet straks nog steeds reageren als de verhuur start via Zuidwestwonen.nl.

Samenvatting

  • In Bergse Buren komen 86 huurwoningen: voor een groot deel sociaal, een klein aantal in de vrije huur sector.
  • Om te kunnen reageren moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Zuidwestwonen.nl
  • Zorg dat alle documenten voor je inkomensgegevens en woongegevens bij je inschrijving zijn toegevoegd.
Zoekvenster sluiten