Bergse Buren

Levensloopbestendig wonen

Denk je erover om gelijkvloers te gaan wonen, maar wil je graag nog wel genieten van een tuin? Dan is de levensloopbestendige woning misschien wel iets voor jou. Een brede woning van 6,60 meter met een woonoppervlakte van 111 m² . De badkamer en slaapkamer bevinden zich op de begane grond waardoor je geen trap meer hoeft te lopen als dat niet meer gaat.

Indeling:
Op de begane grond vind je een ruime woonkamer die overgaat in de keuken. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de mooie groenstrook die dwars door Bergse Buren loopt. De stoep voor de deur is een heerlijke plek om ’s ochtends te genieten van een kopje koffie. Gezicht in de zon, even zwaaien naar de buurkinderen die naar school gaan en rustig de krant lezen. Het is goed toeven hier. Op de begane grond vind je ook de badkamer met een douche, wastafel, plek voor de wasmachine en tweede toilet en een ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin.

Een absolute plus van deze woning is de bijbehorende tuin. Deze is net zo breed als het huis dus er is voldoende plek voor een eettafel of een comfortabele zithoek. In de tuin staat ook een berging voor bijvoorbeeld de fietsen of het tuingereedschap.

Op de eerste verdieping heb je nog een zee aan extra ruimte. Hier vind je onder andere de techniekruimte met de warmtepomp en de 2e slaapkamer. Handig voor als de kleinkinderen komen logeren of je graag wat ruimte wilt voor je hobby- of de vakantiespullen.

Bekijk de inspiratieplattegrond

Zoekvenster sluiten