Bergse Buren

Bergse Buurtmarkt 10 juli 2021

28 juni 2021 | Nieuws | l.dansberg

Nu het ontwerp van de woningen in Bergse Buren bijna af is laten we je graag zien hoe het er straks uit komt te zien. Daarom organiseren wij op zaterdag 10 juli de Bergse Buurtmarkt. Een informatiemarkt waar je van alles te weten komt over Bergse Buren. Bijvoorbeeld waar welk woningtype ligt in het project en hoe de plattegronden van de huur- en koopwoningen eruit zien. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar jouw idee├źn over de invulling van het groen in Bergse Buren. Heb je een goed idee of wil je graag meedenken? We horen het graag van je!

De markt is van 11.00 tot 15.00 uur en vindt plaats vlakbij de bouwlocatie in Fort-Zeekant. Vanwege de Corona maatregelen werken we in tijdsblokken met een maximum aantal bezoekers per tijdblok. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de ruimte heeft om veilig een bezoek te brengen.

Wil je graag langskomen? Klik dan hier om een plekje te reserveren. Let op; het is belangrijk dat je voor iedere volwassene een aparte reservering maakt. Voor kinderen hoef je niet te reserveren. Die mogen gewoon meekomen. Als je een tijdsblok hebt gereserveerd ontvang je een paar dagen van tevoren een e-mail met daarin alle praktische informatie zoals de locatie. 

Zoekvenster sluiten