Bergse Buren

Financiële toets

14 oktober 2021 | Nieuws | l.dansberg

Om goed voorbereid te zijn als de verkoop start, adviseren we je om nu alvast een financiële toets te laten uitvoeren. Hiermee weet je zeker dat je de woning straks ook echt kunt betalen en voorkom je teleurstelling achteraf. Deze toets hoef je niet gelijk mee te sturen met je inschrijving, maar laat je aan de makelaar zien als je een woning toegewezen krijgt.

De Rabobank en de Hypotheek Factory helpen je graag op weg

Om op tijd de juiste documenten te hebben is het verstandig om nu alvast een financiële toets aan te vragen. In het team van Bergse Buren zitten twee bedrijven die jou kunnen helpen met het berekenen van jouw financiële mogelijkheden; de Rabobank en de Hypotheek Factory. Je kunt bij hen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen. Na afloop krijg je een digitale financieringsverklaring. Dit document kun je, als je een woning toegewezen krijgt, laten zien aan de makelaar. Beide partijen zijn volledig op de hoogte van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om te kiezen voor één van deze partijen. Als jij een eigen adviseur hebt is dat ook prima.

Afspraak maken
Wil je graag een afspraak maken met één van de adviseurs? Via deze link kun je je gegevens achter laten en aangeven bij welke adviseur je graag op gesprek wilt. Vervolgens nemen zij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Zoekvenster sluiten