Bergse Buren

Vragen tijdens de zomervakantie

22 juli 2021 | Nieuws | l.dansberg

Vanaf maandag 26 juli gaan wij genieten van onze vakantie en zal het een paar weken stil zijn op de website. Na de zomervakantie wordt de website aangevuld met nieuwe beelden, inspiratieplattegronden en een rubriek Veel gestelde vragen. Heb je in de vakantie een vraag? Hieronder lees je waar je terecht kan.

Koopwoningen:
De makelaars van Helmig Makelaardij staan voor je klaar deze zomer. Heb je een vraag over de koopwoningen? Dan kun je van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur terecht in de nieuwbouwstore aan de Van der Rijtstraat 1 in Bergen op Zoom. Hier staan de informatieborden van de Bergse Buurtmarkt en de makelaar beantwoordt graag al jouw vragen.

Huurwoningen :
Heb je interesse in een huurwoning? Zorg er dan voor dat je alvast ingeschreven staat bij Zuidwestwonen.nl. De huurprijzen en voorwaarden voor de huurwoningen zijn nu nog niet bekend. Zodra we hierover meer weten, plaatsen we dat op de website. Je kunt ook een vraag stellen via het contactformulier. Vanaf 23 augustus beantwoorden we dan jouw vraag.

Wij wensen je een hele fijne zomer!

Zoekvenster sluiten