Bergse Buren

Twee-onder-een-kapwoning

Altijd al gedroomd van een huis met garage? Maak dan kennis met onze twee-onder-een-kapwoning. Deze 8 sfeervolle woningen komen aan de rand van Bergse Buren in de bocht bij de Paulus Buyslaan.

Indeling:

Via de hal kom je terecht in de woonkamer die grenst aan de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. Op de begane grond is het mogelijk om de indeling aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw aan de achterzijde waardoor je nog meer leefruimte creëert. Ook is het mogelijk om de keuken naar de achterkant te verplaatsen. Maak hier bijvoorbeeld een grote leefkeuken van en verplaats de zithoek naar de voorkant. De garage is groot genoeg voor het stallen van de auto, maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als mooie opslagruimte voor fietsen, motoren, gereedschap etc.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en 2e toilet. Ook voor deze verdieping zijn er verschillende opties beschikbaar. Deze zijn terug te vinden in de optielijst.

De tweede verdieping is standaard één grote open ruimte, maar je kunt ervoor kiezen om hier 1 of twee slaapkamers te maken.

Bekijk de inspiratieplattegrond

Zoekvenster sluiten